Villanyszerelő árak

4.5/5 - (168 votes)

A villanyszerelő árak részben az anyagok minőségétől, részben a kivitelezés minőségétől, pontosságtól, megbízhatóságtól  függ, ezért van különbség az árajánlatok között.

Az általam használt anyagok Schneider, Hager, Hensel, igény szerint Legrand. Ezek jó minőségi, megbízható villanyszerelési anyagok. A lakásfelújítás villanyszerelés-kor “kiállásos” számolással dolgozok, mert pontosabb és korrekt árat tudok így meghatározni. A normál lakás villanyszereléskor vagy családi ház villanyszerelését 7200.- tól / kiállással számolhat, normál igények esetén. Sokan nem írnak tájékoztató villanyszerelő árakat sem, aki szereltetni szeretne annak elsődleges információt jelenthet! Nem mindig a legolcsóbb ajánlat lesz a befutó, sok múlik a rugalmasságon, szakmai háttéren, informatív, érthető, gyors ügyintézesen is.

Az elektromos kiállásokat ha összeszámoljuk( dugaszoló aljzat, tv, telefon, kapcsoló, termosztát, lámpa), kattintson az villanyszerelő kalkulátor menüpontra és a kapott adatokat, írja be a villanyszerelés kalkulátor üres mezőibe, majd nyomjuk meg a Számolás gombot ami után egyből kiírja a tájékoztató jellegű összeget. A munkavégzés két ütemben történik: Alapszerelés amiben a horonymarástól a dobozok lekötéséig végezzük el a munkát. Gyakorlatilag ezek után már csak a szerelvényezés marad el. Az üzembe helyezés, szerelvényezés a festés, és a burkolás után következik.

Kapcsolat:

Telefon: 06 30 321 58 69

Kérjen díjmentes árajánlatot és felmérést lakása, háza villanyszerelésére:

A megadott adatokat, harmadik személynek nem adom ki.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet (kötelező)

    Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót a GPDR őrület miatt a "Küldés" gomb megnyomásával.