Villanyszerelő árak

A villanyszerelő árak kisrészben az anyagok minőségétől, nagyobb részben a kivitelezés minőségétől, pontosságtól, megbízhatóságtól  függ, ezért van különbség az árajánlatok között.

Az általam használt anyagok Merlin-Gerin, Hager, Moeller, Hensel, Prodax, Legrand. Ezek jó minőségi, megbízható villanyszerelési anyagok. A lakásfelújítás villanyszerelésekor “kiállásos” számolással dolgozok, mert pontosabb és korrekt árat tudok így meghatározni. A normál lakás villanyszereléskor vagy családi ház villanyszerelését 6500.- tól / kiállással számolhat, normál igények esetén. Sokan nem írnak tájékoztató árat sem, aki szereltetni szeretne annak elsődleges, döntő információt jelent!

A kiállásokat ha összeszámoljuk( dugaszoló aljzat, tv, telefon, kapcsoló, termosztát, lámpa), kattintson az ár kalkulátor menüpontra és a kapott adatokat, írja be a kalkulátor üres mezőibe, majd nyomjuk meg a Számolás gombot ami után egyből kiírja a tájékoztató jellegű összeget. A munkavégzés két ütemben történik: Alapszerelés amiben a horonymarástól a dobozok lekötéséig végezzük el a munkát. Gyakorlatilag ezek után már csak a szerelvényezés marad el.Az üzembe helyezés, szerelvényezés a festés, és a burkolás után következik.

Kapcsolat:

Telefon: 06 30 321 58 69

Kérjen díjmentes árajánlatot és felmérést lakása, háza villanyszerelésére:

A megadott adatokat, harmadik személynek nem adom ki.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet (kötelező)

    Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót a GPDR őrület miatt a "Küldés" gomb megnyomásával.