Villanyszerelő árak

A villanyszerelő árak kisrészben az anyagok minőségétől, nagyobb részben a kivitelezés minőségétől, pontosságtól, megbízhatóságtól  függ, ezért van különbség az árajánlatok között.

Az általam használt anyagok Merlin-Gerin, Hager, Moeller, Hensel, Prodax, Legrand. Ezek jó minőségi, megbízható villanyszerelési anyagok. A lakásfelújítás villanyszerelés-kor “kiállásos” számolással dolgozok, mert pontosabb és korrekt árat tudok így meghatározni. A normál lakás villanyszereléskor vagy családi ház villanyszerelését 7200.- tól / kiállással számolhat, normál igények esetén. Sokan nem írnak tájékoztató villanyszerelés árat sem, aki szereltetni szeretne annak elsődleges, döntő információt jelenthet!

Az elektromos kiállásokat ha összeszámoljuk( dugaszoló aljzat, tv, telefon, kapcsoló, termosztát, lámpa), kattintson az ár kalkulátor menüpontra és a kapott adatokat, írja be a villanyszerelés kalkulátor üres mezőibe, majd nyomjuk meg a Számolás gombot ami után egyből kiírja a tájékoztató jellegű összeget. A munkavégzés két ütemben történik: Alapszerelés amiben a horonymarástól a dobozok lekötéséig végezzük el a munkát. Gyakorlatilag ezek után már csak a szerelvényezés marad el.Az üzembe helyezés, szerelvényezés a festés, és a burkolás után következik.

Kapcsolat:

Telefon: 06 30 321 58 69

Kérjen díjmentes árajánlatot és felmérést lakása, háza villanyszerelésére:

A megadott adatokat, harmadik személynek nem adom ki.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet (kötelező)

    Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót a GPDR őrület miatt a "Küldés" gomb megnyomásával.