Villanyszerelő árak

4.5/5 - (207 votes)

A villanyszerelő árak részben az anyagok minőségétől, részben a kivitelezés minőségétől, pontosságtól, megbízhatóságtól  függ, ezért van különbség az árajánlatok között.

Az általam használt anyagok Schneider, Hager, Hensel, igény szerint Legrand. Ezek jó minőségi, megbízható villanyszerelési anyagok, ezektől függenek a villenyszerelő árak. A lakásfelújítás villanyszerelés-kor “kiállásos” számolással dolgozok, mert pontosabb és korrekt árat tudok így meghatározni. A normál lakás villanyszereléskor vagy családi ház villanyszerelését 2023-ban 8200.- tól / kiállással számolhat, normál igények esetén. Sokan nem írnak tájékoztató villanyszerelő árakat sem, aki szereltetni szeretne annak elsődleges információt jelenthet! Nem mindig a legolcsóbb ajánlat lesz a befutó, sok múlik a rugalmasságon, szakmai háttéren, informatív, érthető, gyors ügyintézesen is.

Amikor a villanyszerelő árajánlatot készít, pl. egy panellakás villanyszerelésekor, a hálozat elektromos felújításnál első szempont a vezeték nyomvonalak tervezése, majd az elektromos kiállások összesítése, az áramkörök kiosztása. A szempontokat összesítve, feldogozva lehetséges egy villanyszerelési árajánlatot készíteni.Készítettem is egy online árajánlat készítő modult is amit egy kis lakás hálózat felújításkor tud használni. Az elektromos hálózat felújítás árhoz számoljuk össze az új elektromos kiállásokat az alábbi csoportosítás szerint : ( dugaszoló aljzat, tv, telefon, kapcsoló, termosztát, lámpa), ezután kattintson az villanyszerelő kalkulátor menüpontra és a kapott adatokat, írja be a villanyszerelés kalkulátor üres mezőibe, majd nyomjuk meg a Számolás gombot ami után egyből kiírja a tájékoztató jellegű összeget. Villanyszerelő munkadíjak függenek a falazat típusától, tégla vagy panellakás? Nem mindegy, a panellakások hálózatfelújítása sokkal nehezebb feladat, ott dupla szigetelésű kábeleket használunk a rendszer felújításakor. A munkavégzés két ütemben történik: Alapszerelés amiben a horonymarástól a dobozok lekötéséig végezzük el a munkát. Gyakorlatilag ezek után már csak a szerelvényezés marad el. Az üzembe helyezés, szerelvényezés a festés, és a burkolás után következik.

Kapcsolat:

Telefon: 06 30 321 58 69

Kérjen díjmentes villanyszerelő árajánlatot és felmérést lakása, háza villanyszerelésére:

A megadott adatokat, harmadik személynek nem adom ki.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet (kötelező)

    Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót a GPDR őrület miatt a "Küldés" gomb megnyomásával.