Panel villanyszerelés

A régi panel lakások villanyszerelését is vállaljuk. Több féle kivitelezési mód van rá a mai kornak megfelelően.

A lakásfelújítás első lépése a villanyszerelés, mivel a falakat marjuk így nem festés után kell elvégezni ezt a feladatot. A falhorony marás 1-1,5 cm mélyen új réz falkábelre cseréljük ki a vezetékrendszert, új 3 szor árnyékolt koax tv kábelt helyezünk be és mellé akár Cat5e utp számítógépes kábelt. Létezik olyan építésű panelvillanyszerelés, ahol gégecsőben futnak a kábelek, itt megpróbálható áthúzni az új vezetéket. A vékony falazatoknál viszont MMfal vagy Mfal  kábelt használtak itt csak újravésve oldható meg a vezeték csere. Könnyítés lehet ha az előszobában álmennyezet készül, vagy a mennyezet-oldalfal csatlakozásához nagyobb takaródísz lesz elhelyezve. Nem a padlóba vagy a szegélynél visszük el a vezetéket, annak nem ott a helye.

Panel villanyszerelés
Panel villanyszerelés
Panel villanyszerelés
Panel villanyszerelés

Valahol vannak erre előre kialakított horony, de ez nem sok logikával lett kialakítva, így csak részlegesen használható.

Sajnos a szobai konnektorokat a szegély alatt vezették a fal és a padló csatlakozásánál, itt biztos új marást kell készíteni.

A panel villanyszerelés kicsit költségesebb a téglafalazatú lakásoknál, több a fal megmunkálási idő és erősebb gépek szükségesek hozzá.

Stabil elektromos hálózat

Viszont kapunk egy stabil , használható, terhelhető, bővíthető elektromos rendszert, ami a mai igényeket kiszolgálja, és egy 30-40 évig nem kell hozzányúlni a vezetékekhez. Nem kell aggódni a régi alu kábelek miatt, ami tűzveszélyesek lehetnek a kötések miatt, vagy mert eltörnek a vezetékek egy konnektor, kapcsoló csere alkalmával. A kivitelezési idő kb: 1-1,5hét alapszerelés, majd 1-2 nap a szerelvényezés, persze minden a kiállások számától függ.

Panel lakás villanyszerelés
Panel lakás villanyszerelés
Panel lakás villanyszerelés után
Panel lakás villanyszerelés után
Panel lakás villanyszerelés
Panel lakás villanyszerelés

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet (kötelező)

    Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót a GPDR őrület miatt a "Küldés" gomb megnyomásával.