Androidról lakás vezérlés

4.7/5 - (113 votes)

Androidra alkalmazás is készült az új lakás vezérlés rendszerre, ami kényelmessé és egyszerűbbé teszi otthonunk lámpáinak, eszközeinek kezelését.

Riasztó funkcióval, bekapcsolása után az ajtónyitást jelzi a telefon hang és felugró ablakkal, természetesen az internetet használja a telefon vagy tablet, és pár másodperc után az ajtó ,ablaknyitás vagy mozgás érzékeléskor  értesülhet az eseményről rezgés és üzenethang formájában, amennyiben a háttérben futtatja a programot. Új készülékek esetén a gmail fiókunk egy”felhő” üzenetet küld , amennyiben regisztráljuk a készülékünket a szerveren, és API kulcsot kérünk. Ilyenkor nem kell futtatni a programot, ajtó nyitásakor, vagy mozgás észlelésekor egyből hang és vibrálással jelzi a telefon az eseményt.

lakásvezérlő2
lakásvezérlő
lakásvezérlő1
lakásvezérlő

A kapcsolók maradnak és funkcionálnak továbbra is, így a manuális kapcsolás megmarad. 6-250 watt hagyományos izzó, vagy 6-100w induktív terhelés alatt NULLA vezető nélküli modul, amit csak a kapcsoló mögé kerül beépítésre. 1. lépés:

Kapcsoló modul
lakásvezérlő kapcsoló modul

Rádiójelekkel vezérli a kapcsolókat, modulokat a központ ami egy kis hangfalba van beépítve. Routerhez csatlakozik a mini központ, majd usb táppal csatlakoztatjuk és kész. 2. lépés

Vezérlő központ
lakásvezérlő vezérlő központ

Amennyiben szeretnénk közvetlenül hang utasításra is működnek a berendezések, így még egyszerűbbé válik a kezelés. A rendszer bővíthető, programozható, de méretileg nem sokat változik :).

Kis programozás és kész is.

Nem kell: illesztő modul, buszhálózat,csillagpontos kiépítés,

új elosztó ami szekrény méretű,

teljes elektromos hálózat átépítése.

Alapfunkciók kapcsolók, konnektorok vezérlése,

hang utasításra, vagy telefonról, weboldalról.

lakásvezérlő
lakásvezérlő
lakásvezérlő3
lakásvezérlő
lakásvezérlő2
lakásvezérlő
lakásvezérlő1
lakásvezérlő
lakásvezérlő4
lakásvezérlő
lakásvezérlő termosztát
lakásvezérlő termosztát
lakásvezérlő6
lakásvezérlő kamera

Árat csak felmérés után tudok mondani, nagyságrendileg olcsóbb mint a smart , vagy intelligens rendszerek, mivel csak a kapcsolók környezetét kell alkalmassá tenni a vezérléshez. Az alap központ ára kb 80-90e ft + a vevő modulok 8-10e ft anyagárral kalkulálhat.

Lakás vezérlés videó:

Kapcsolat:

Telefon: 06 30 321 58 69

Kérjen díjmentes árajánlatot és felmérést lakása, háza villanyszerelésére:

A megadott adatokat, harmadik személynek nem adom ki.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet (kötelező)

    Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót a GPDR őrület miatt a "Küldés" gomb megnyomásával.