Villanyszerelés felújítás régi lakásban

Tudja Ön hogy hány lakás gyullad ki , mert a régi Al MM-falvezetékek (vakolatba elhelyezett kettős szigetelésű alumínium vezeték) elöregedtek, és tűzveszélyesé váltak?

Azt tudta hogy a mai konyhai terhelés, szobai gépek terheléseit nem bírják el a 70-80-as években készült panel lakások villanyszerelése ?

Az akkori max 1 robotgép a konyhába és a Tv+porszívót elbírta a hálózat, de a mai igényeket nem szolgálja ki sokáig.

Önnek hány elektromos berendezése volt a 80-as években? Most mennyi van? Látta már villanyszerelő szakember a hálózatát?

Például az MCU 1,5 mm2 réz vezeték 16 Ampert bír el ami 3500 watt terhelést jelent. Alumínium vezetékből 2,5 mm2 keresztmetszetre van szükség ugyanilyen terhelésre.

 villanyszerelés felújítás mmfal vezeték
mmfal vezeték

Az áramkörök száma se elegendő már, a 2-3 biztosítékkal egy kis lakást lehet problémamentesen üzemeltetni. A budapesti lakások villanyszerelésével átlagosan hetente keresnek meg csak engem, pedig van néhány vállalkozó ebben a szakmában.  A hálózat felújítás, majdnem minden esetben szükséges.  Villanyszerelőként azt látom, hogy nagyon sok a szakszerűtlen bekötés, ami akkor derül ki amikor már nincsen feszültség valamelyik konnektorban, és feltárás után elégett vezetékek fogadnak. Pont az ilyen barkácsolás megszűntetése miatt tanácsos a felújítás, mert a szekszerűtlen kialakítás, életveszélyes.
Amikor a hálózatot felújítjuk a gyengeáramú hálózatot is bemarjuk a falba, mint a  tv, telefon, internet, riasztó rendszer, kamera rendszer.

A villanyszerelés felújítás, a régi lakások elektromos  vezetékek áthúzása is szóba jöhet, amennyiben a vezetékek csőben futnak, ilyenkor a lakás elektromos vezetékeit cseréljük ki áthúzva a már meglévő csőrendsezrbe.  Ahol az elosztó elhelyezkedik, ott lehetséges plusz cső elhelyezése, a plusz áramkörök kialakítása miatt.  Előfordulhat a lakás sarok részeit meg kell bontani, mert a toldások, könyök részénél nem tud átmenni az új vezeték.

Miért válasszon engem?
Mert Ön szeretne biztonságba tudni otthonát
Mert ha olcsón szereltet az lesz a legdrágább
Mert minden ügyfelemet kiszolgálom legyen az 1 db lámpa felrakása
Mert nemet mondok erre a kérésre “Mester csinálja meg a feléből a felújítást, elég csak a biztosítékot megpatkolni”
Mert folyamatosan a legjobb beszerzési forrást keresem
Mert villanyszerelő szakemberrel érdemes dolgoztatni!!

Kapcsolat:

Telefon: 06 30 321 58 69

Kérjen díjmentes árajánlatot és felmérést lakása, háza villanyszerelésére:

A megadott adatokat, harmadik személynek nem adom ki.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet (kötelező)

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót a GPDR őrület miatt a "Küldés" gomb megnyomásával.